Home

Welkom bij Den Boergondiër.

Bij ons kan u terecht voor al uw feesten of voor uw dagelijks stukje vlees. Ons varkensvlees is afkomstig van onze eigen boerderij die aan strenge kwaliteitsnormen is onderworpen. Daardoor vindt u bij Den Boergondiër telkens kwaliteitsvol en lekker vers vlees en bereide gerechten.

Gebruik nu onze bestellijst of bestel een vleespakket. Zo beperk je de wachttijd in de winkel. Je vindt de bestellijst hier en de vleespakketten hier.

Ontdek hier onze folder.

Let wel op: vrijdag 11/11 (wapenstilstand) is de winkel ook gesloten.

De feestdagen komen eraan. Hier vindt je onze feestfolder. Bestel op tijd! 

Tijdens deze periode zijn we geopend op maandag 19/12/2022 van 9u tot 17u, Vrijdag 23/12 en zaterdag 24/12 zijn we open voor bestellingen. De winkel is gesloten van 25/12 tot en met 04/01/2023. 

Alvast fijne feestdagen!

Traiteur

U kan bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan feestmogelijkheden. Zo bieden we verschillende buffetten aan: breugheltafel – broodjesbarbecue – koud en warm buffet – ….

Wanneer de maatregelen het terug toelaten, bespreken we graag met jou de mogelijkheden voor traiteur-op-locatie. Neem dan gerust contact op met ons of kom eens langs tijdens de openingsuren. We bekijken samen hoe we u kunnen helpen.

Nieuw vanaf 1 juli 2021 beschikken we volledig nieuwe ingerichte foodtruck , uitgerust met een Amerikaanse smoker, grill en friteuse, waarmee we verschillende gerechten afhankelijk van de menu’s kunnen komen bereiden. Lees erover in onze nieuwe folder.

Bekijk hier alvast onze nieuwe folder 2022.

Onze Folder

Hoeveslagerij

In onze slagerij vindt u vlees dat rechtstreeks van onze hoeve komt. We kweken met veel zorg en oog voor kwaliteit onze eigen varkens. Als de varkens slachtrijp zijn, verwerken we het heerlijk malse vlees tot het lekkere stukje op uw bord of in één van onze bereide gerechten. Op onze boerderij voldoen we aan de strenge normen van Beter Leven 1 ster en Codiplan+. Zo zorgen we voor een stressvrije omgeving voor de varkens en dat proef je!

We werken in onze slagerij ook met topkwaliteit Belgisch-witblauw rundsvlees. (Blue blanc belge) In onze winkel hebben we een rijpingskast voor rundsvlees. Het vlees wordt hierin 4 tot 6 weken gerijpt zodat het extra mals wordt en voller van smaak. De structuur van het vlees wordt ook fijner. Onze gerijpte entrecote versnijden we graag voor u op maat.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u eens langskomen in onze winkel? We beantwoorden graag uw vragen en denken samen mee om er een heerlijk maal van te maken.

den Boergondiër
Culinair hoeveslager
Meerledorp 34
2328 Meerle

Tel: +32 3/315 04 86
GSM: +32 479 82 86 91
info@den-boergondier.be
www.den-boergondier.be

BE0867.728.445

Let wel op! Vrijdag 11/11 (wapenstilstand) is de winkel gesloten.

Tijdens de eindejaarsperiode zijn we geopend op maandag 19/12/2022 van 9u tot 17u, Vrijdag 23/12 en zaterdag 24/12 zijn we open voor bestellingen. De winkel is gesloten van 25/12 tot en met 04/01/2023. 

Alvast fijne feestdagen!